Proeftraining / wachtlijst

Proeftraining / wachtlijst

Proeftraining of op de wachtlijst? Welkom!

Ook in seizoen 2021/2022 is de Pré-school weer van de partij. Op de woensdagmiddag tussen 16.30 uur en 17.30 uur zal er een trainingsmogelijkheid komen voor spelers op de wachtlijst. Zo kun je ook alvast bij RPC komen voetballen wanneer we nog even geen plekje voor je hebben. Ook als je denkt dat je het leuk gaat vinden om bij RPC aan te sluiten, maar het eerst een keertje uit wil proberen, ben je van harte welkom!

Voor wie?

Op dit moment beginnen we nog wat laagdrempeliger, en start de Pré-school voor jeugd uit de leeftijdscategorieën JO7, JO8 en JO9 (geboren in 2015, 2014 of 2013) die reeds bij ons op de wachtlijst staan en hiervoor persoonlijk zijn benaderd. Dit omdat de wachtlijsten in andere leeftijdscategorieën minimaal zijn en er bij aanvang minder trainers beschikbaar zijn. We verwachten dit in een latere fase uit te kunnen bouwen.

Wat moet je hiervoor doen?

De trainer beschikt over een namenlijst met spelers die zijn uitgenodigd voor de eerste fase. Heb je een uitnodiging gehad, dan ben je van harte welkom om aan te sluiten!

Wil je eerst een keertje kijken of voetballen bij RPC iets voor jou is? Dat kan ook! Het enige wat je hoeft te doen, is even binnenlopen tussen 16.00 uur en 16.15 uur. Meld je even bij de trainers om kennis te maken, en zij kunnen je van alles vertellen over voetballen bij RPC. Je mag 2x vrijblijvend meetrainen zonder dat je op de wachtlijst staat, met een maximum van 5 extra deelnemers per training. Daarna is het de bedoeling dat je bij ons bekend bent en op de wachtlijst staat (vul hiervoor het aanmeldingsformulier in).

Maximum aantal deelnemers

Hoewel we het liefst iedereen op de wachtlijst willen laten voetballen, zijn we natuurlijk afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Per trainer is daarom afgesproken om maximaal 15 vaste deelnemers die bovenaan de wachtlijsten staan aan te laten sluiten, plus maximaal 5 spelers die willen proeftrainen. Het kan daarom voorkomen dat je na 2x proeftrainen toch weer even moet wachten.

Kosten

Ben je mal! We vinden het al vervelend genoeg dat je moet wachten. Daarom bieden we jou dit alternatief kosteloos aan. We hopen natuurlijk wel dat je uiteindelijk ook echt voor RPC kiest!

Voor mama’s en papa’s

RPC draait natuurlijk op de inzet van vrijwilligers. Zo ook trainers en coaches. Zie je het zitten om straks jouw zoon of dochter te begeleiden tijdens trainingen en wedstrijden, maar wil je ook eerst even oefenen? Dan is er altijd ruimte om de trainers te ondersteunen en vast wat ervaring op te doen. RPC komt altijd handjes tekort!

Dus, ben je enthousiast? Dan zien we je graag binnenkort in ons mooie groen-witte shirt. Tot snel!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!