Proeftraining / wachtlijst

Proeftraining / wachtlijst

Proeftraining of op de wachtlijst? Welkom!

Vanaf 7 april 2021 heeft RPC er een nieuw trainingsprogramma bij. Op de woensdagmiddag tussen 16.30 uur en 17.30 uur zal er een trainingsmogelijkheid komen voor spelers op de wachtlijst. Zo kun je ook alvast bij RPC komen voetballen wanneer we nog even geen plekje voor je hebben. Ook als je denkt dat je het leuk gaat vinden om bij RPC aan te sluiten, maar het eerst een keertje uit wil proberen, ben je van harte welkom.

 

Voor wie?
Deze training zal wekelijks zijn voor nieuwe aanmeldingen geboren tussen 1-1-2011 en 31-12-2015, en tweewekelijks voor nieuwe aanmeldingen geboren tussen 1-1-2009 en 31-12-2010. Deze laatste groep mag in de oneven weken aansluiten vanaf 14 april 2021.

Wat moet je hiervoor doen?
Wanneer je jezelf aanmeldt bij RPC kom je automatisch eerst op een wachtlijst terecht. Daarmee heb je dus toegang tot deze training. Indien je direct door kunt stromen naar een competitieteam wordt er contact met je opgenomen. Ook als er pas later een plekje is, nemen wij contact met je op! Ontvang je geen reactie, dan kun je aannemen dat je even wat langer plaats moet nemen op de wachtlijst.
Wil je eerst een keertje kijken of voetballen bij RPC iets voor jou is? Dat kan ook! Het enige wat je hoeft te doen, is op woensdagmiddag even binnenlopen tussen 16.00 uur en 16.15 uur. Meld je even bij de trainers om kennis te maken, en zij kunnen je van alles vertellen over voetballen bij RPC.

Kosten
Ben je mal! We vinden het al vervelend genoeg dat je moet wachten. Daarom bieden we jou dit alternatief kosteloos aan. We hopen natuurlijk wel dat je uiteindelijk ook echt voor RPC kiest!

Voor mama’s en papa’s
RPC draait natuurlijk op de inzet van vrijwilligers. Zo ook trainers en coaches. Zie je het zitten om straks jouw zoon of dochter te begeleiden tijdens trainingen en wedstrijden, maar wil je ook eerst even oefenen? Dan is er altijd ruimte om de trainers te ondersteunen en vast wat ervaring op te doen.
Dus, ben je enthousiast? Dan zien we je graag binnenkort in ons mooie groen-witte shirt. Tot snel!

*Let op: Binnen de huidige geldende coronamaatregelen is het momenteel helaas niet mogelijk om ouders toe te laten op het sportpark. We hopen dat dit snel verandert. Er kan in beperkte mate meegekeken worden vanaf een plek buiten het terrein, tot het RIVM meer ruimte biedt. Onze excuses voor het ongemak.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!