Bijeenkomst P+R Genneper Parken

Gepubliceerd: 18 juli 2018

Op 28 augustus wordt de gemeenteraad via een zogenaamde A-avond geïnformeerd over het project P+R Genneper Parken. Dit gaat dus ook over de toekomst van RPC. Dit is een openbare bijeenkomst in het gemeentehuis van Eindhoven. Vermoedelijk tijdstip van bespreking tegen 17.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur.

 
 

De laatste RPC'er van het seizoen

Gepubliceerd: 01 juli 2018

Het seizoen zit er op maar voordat de vakantie gaat beginnen eerst nog even een nieuwe RPC'er zodat je bij het zwembad lekker iets te lezen hebt. 

Klik HIER voor de variant (flash) waar je doorheen kunt bladeren. Er is natuurlijk ook weer een PDF versie.

 
 
 

Henny Verkuilen Keepersschool

Gepubliceerd: 18 juni 2018

Als oud-keeper en vooral keeperstrainer is Henny Verkuilen een begrip in Eindhoven en vooral bij RPC. Vorig jaar is Henny overleden en is bij zijn uitvaart gevraagd om een bijdrage voor een keepersopleiding voor RPC.

Met een enthousiaste groep oud keepers (Sten Otter, Dennis van Esch, Peter van Rooij, Patrick Verkuilen en Ronald Rijnders) hebben we de handschoenen weer opgepakt en willen we een succes maken van de Henny Verkuilen Keepersschool.

Lees meer...
 

Het seizoen in cijfers

Gepubliceerd: 05 juni 2018

Benieuwd naar het afgelopen voetbalseizoen van RPC?

De KNVB heeft alle cijfers van het seizoen voor ons op een rijtje gezet.

Klik HIER

 

Clinic Voetbal voor Meisjes

Gepubliceerd: 04 juni 2018

Clinic Voetbal voor Meisjes van 7 tot 15 jaar.

Heb je zin om samen met andere meiden mee te doen aan een unieke voetbalclinic? Kom dan naar de jaarlijkse voetbal is voor meiden clinic op vrijdag 15 juni met veel leuke en bijzondere voetbalactiviteiten. Onder deskundige begeleiding ga je dan werken aan je voetbal skills. Om mee te doen aan de clinic hoef je nog niet op voetbal te zitten (maar het mag wel).

Lees meer...
 

NIX 18

Gepubliceerd: 01 juni 2018

ONDER DE 18 JAAR WORDT ER GEEN ALCOHOL GESCHONKEN IN DE KANTINE:

De wet, waarin staat dat het verboden is om alcohol te schenken aan personen onder de 18 jaar, is al een paar jaar geleden gewijzigd. Tot nu toe was deze wetgeving al leidend, ook in de RPC – kantine. Recent zijn er echter een aantal amateur voetbalverenigingen in de regio gecontroleerd en daar bleek dat er wel eens een oogje werd toegeknepen. Deze controles hebben tot nu toe al tot sancties of berispingen geleid.

Wat wel duidelijk is, is het feit dat het bestuur de barmedewerkers duidelijk heeft aangegeven deze wetgeving te volgen en geen alcohol te schenken onder de 18 jaar.

 

Teamtassen inleveren

Gepubliceerd: 30 mei 2018

Leiders en trainers opgelet !!!

Het seizoen zit er weer op. Dat betekent dat ook alle tassen met inhoud en ballen weer terug moeten, zodat ze weer in orde gemaakt kunnen worden voor het aankomende seizoen. Het inleveren moet gebeuren op :

  • Dinsdag 19 juni van 19.30 - 21.30
  • Woensdag 20 juni van 19.00 - 21.30
  • Donderdag 21 juni van 19.00 - 21.30

Zien jullie dan graag bij RPC.

Groet,

Maria en Elly

 

Uit de oude doos ...

Gepubliceerd: 30 mei 2018

Eens een keer geen nieuws maar iets uit de oude doos. Bij een blik in de archieven van RPC kwamen we de jubileumboeken van het 15-jarig en het 25 jarig jubileum van RPC tegen. Je vindt ze vanaf nu, net als alle andere jubileumboeken, op onze website onder Over RPC - Historie RPC.

 

Rood Wit Veldhoven - RPC: 0 - 2 (0 - 1)

Gepubliceerd: 21 mei 2018

Al een paar weken speelt het vaandel team van RPC voor de spreekwoordelijke eer en dat gold ook voor de gastheren uit Veldhoven. Wat het duel nog wel wat pikanter maakte was het feit dat RPC de grote thuisnederlaag (0 – 4) van vlak voor de winterstop wilde wegspoelen en dat dan onder leiding van de voormalige Rood Wit trainer Goeran vd Heuvel die nu de scepter zwaait bij RPC.

 

Lees meer...
 

RPC - RKVVO: 1 - 0 (1 - 0)

Gepubliceerd: 13 mei 2018

Waar al menig wedstrijd onder een lekker zonnetje was gespeeld trad RPC nu in heel druilerig weer aan tegen RKVVO uit Oerle. Wederom een wedstrijd om des keizers baard, aangezien beide ploegen niet meer kunnen promoveren of degraderen. Je zou dan verwachten dat beide ploegen vrijuit kunnen spelen en er een spektakelstuk van maken, maar die vlieger ging hooguit het eerste kwartier op toen beide ploegen de aanval zochten.

 

Lees meer...
 

Kampioen? Meld het de redactie!

Gepubliceerd: 13 mei 2018

De komende weken kunnen weer meerdere RPC – teams mogelijk kampioen worden. Door de nieuwe indeling op de site is het voor de redactie van het clubblad erg moeilijk geworden om bij te houden welke teams wanneer kampioen kunnen worden. Vandaar het verzoek aan spelers, leiders, trainers en ouders om ons te helpen door zoveel mogelijk kampioensverslagen, bekerfinales e.d. op te sturen inclusief mooie foto’s. Op die manier krijgt elke kampioen de aandacht die het verdient en is het ook echt een clubblad voor – en door ons allemaal. Verslagen en foto’s kunnen worden opgestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Een nieuwe RPC'er

Gepubliceerd: 08 mei 2018

Ook al zijn we al flink op weg richting het einde van het seizoen, toch weer een nieuwe RPC'er met deze keer o.a.

  • Aandacht voor de goede en slechte tijden van het G-team
  • Update inzake de verhuizing naar de Heihoef
  • De nieuwe lichting pupillenscheidsrechters
  • Het wel en wee van het vaandelteam

Klik HIER voor de variant (flash) waar je doorheen kunt bladeren. Er is natuurlijk ook weer een PDF versie.

 
 
 

EFC - RPC: 1 - 0 (1 - 0)

Gepubliceerd: 07 mei 2018

RPC mocht op een hele zonnige 6 mei op bezoek gaan bij koploper EFC, dat werd dus de 3e uitwedstrijd op rij. Voor EFC stond er uiteraard nog de consolidering van de koppositie op het spel en RPC hoeft zich weinig zorgen meer te maken over een hogere of lagere klassering. Zeker niet toen duidelijk werd dat door blessures (Joris vd Steen, Bart Ackermans en Kirubel Solomon) en schorsingen (Tijn van Vlerken en Rick Wijnen) 5 basisspelers ontbraken. Toch bracht trainer Goeran vd Heuvel nog een heel aardig team op de been dat in de eerste 10 – 15 minuten brutaal het beste van het spel had.

Dat leverde RPC twee grote kansen op die helaas niet benut werden. De eerste de beste behoorlijke kans aan Eerselse zijde werd door Max van Limpt wel verzilverd, waardoor EFC wat fortuinlijk met een 1 – 0 stand de rust in ging. Na de rust was er een herhaling van zetten, toen RPC weer brutaal het initiatief nam en een poosje weer de bovenliggende partij was.

Lees meer...
 

Sparta'18 - RPC: 2 - 1 (1 - 0)

Gepubliceerd: 29 april 2018

Voor de tweede week op rij reisde RPC af naar een Limburgse uitwedstrijd en net als vorige week tegen sc Irene was bij deze wedstrijd niet echt meer van belang. Beide ploegen achtten zich wel veilig voor degradatie en beide ploegen maken naar boven toe ook weinig aanspraak op meer. Slechts de spreekwoordelijke eer stond tegen aanstaande de eeuweling op het spel.

Dat was voor rust onder een heerlijk zonnetje ook goed te merken. RPC was in de eerste 20 minuten voetballend de bovenliggende partij, zonder tot echt grote kansen te komen. De eerste de beste echte uitval van de gastheren was echter wel gevaarlijk, aangezien ze in één aanval twee maal de lat raakten.

Lees meer...
 

Irene - RPC: 0 - 0 (0 - 0)

Gepubliceerd: 22 april 2018

Onder een stralende zon speelden sc Irene en RPC een wedstrijd om des keizers baard. Voor rust raakte sc Irene 1X met een verdwaald schot de lat boven de RPC doelman, maar echte kansen waren aan beide zijden schaars. Na de rust was RPC aanvankelijk sterker, maar ook nu bleven grote kansen uit. Zelfs toen sc Irene in de 75e minuut met 10 man verder moesten.

Een doelpuntloos gelijkspel leverde beide ploegen een schamel puntje op.

Lees meer...
 

Info RPC jeugdweekend

Gepubliceerd: 18 april 2018

De zomer lijkt nog ver maar wij zijn er al volop mee bezig! Want ook dit jaar organiseren we weer het leukste voetbalfeest van het jaar: het RPC Jeugdweekend.

In het weekend van 1 t/m 3 juni gaan we met de jongste RPC'ers weer een weekend voetballen en feest vieren bij 't Uilenest in Geldrop. Daarmee sluiten we het seizoen af.

Zet die datum nú in je agenda. De inschrijfformulieren delen we binnenkort uit. Houd ook de site in de gaten voor de laatste info. Wij hebben er al heel veel zin in. Jullie hopelijk ook.

 

28e RPC Miniveldtoernooi

Gepubliceerd: 18 april 2018

Beste RPC vrienden,

Na jaren van daverend succes vindt op zaterdag 16 juni a.s. de 28e editie van het RPC Miniveldtoernooi plaats! Let op; het is voor het eerst niet op 1e Pinksterdag!

Overdag wordt er een toernooi gespeeld waarbij teams van zes spelers het tegen elkaar opnemen. Vervolgens zal er voor alle deelnemers een maaltijd worden geserveerd, waarna de feestavond met artiest en dj volgt.

Lees meer...
 

RPC - Wilhelmina Boys: 4 - 0 (1 - 0)

Gepubliceerd: 17 april 2018

Op de dag dat PSV zijn 24e titel pakte in een rechtstreeks duel tegen Ajax, speelden RPC en Wilhemina Boys hun wedstrijd, in goed overleg, anderhalf uur vroeger zodat iedereen toch nog op tijd kon genieten van de topper aan de Fredericklaan. De eerste twintig minuten golfde het spel wat gezapig heen en weer zonder echte hoogtepunten, maar bij de eerste de beste echt scherpe uitval kwam RPC via Alex van Hout op een 1 – 0 voorsprong.

Lees meer...
 

rksv Heeze - RPC: 1 - 1 (1 - 1)

Gepubliceerd: 09 april 2018

Na de zware uitwedstrijd tegen FC Eindhoven wachtte op deze zeer zonnige zondagmiddag nog een hele lastige uitwedstrijd tegen rksv Heeze. Heeze was de virtuele leider van de competitie (als ze een inhaalwedstrijd zouden winnen waren ze koploper), maar RPC toonde weinig ontzag voor de indrukwekkende opmars van de rood – groenen in 2018.

Lees meer...
 

Lees de tweede RPC'er van 2018

Gepubliceerd: 07 april 2018

Er is weer een nieuwe RPC'er uit met deze keer o.a.

  • Aandacht voor trainerswissel bij RPC1
  • RPC in de line-up bij FC Eindhoven
  • Diverse wedstrijdverslagen

Klik HIER voor de variant (flash) waar je doorheen kunt bladeren. Er is natuurlijk ook weer een PDF versie.

 
 
 

Pagina 1 van 12