Mini-cie presents: De RPC Voetbalquiz

Gepubliceerd: 04 januari 2018

Vrijdag 26 januari 2018 zal de 5de editie van de RPC Voetbalquiz gehouden worden. 

Inschrijfgeld €10,- per koppel.

Inloop vanaf 19:00, inschrijven tussen 19:00 en 19:30 en de quiz start om 20:00!

Uiteraard weer met verrassende prijzen en eeuwige roem voor het winnende team!

 

Gezocht: Grensrechter voor JO19-1

Gepubliceerd: 04 januari 2018

Voor RPC JO19-1 zijn we voor de rest van het seizoen opzoek naar een grensrechter. Dit voor zowel thuis- als uitwedstrijden op de zaterdagmiddag maar kan uiteraard in overleg.

Mocht u interesse hebben neem dan contact op met Emiel van der Steen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De RPC'er van december

Gepubliceerd: 24 december 2017

Er is weer een nieuwe RPC'er uit met deze keer o.a.

  • Het Jaaroverzicht 2017
  • 3 kampioenen
  • Schema Kerstzaalvoetbaltoernooi
  • Walking Football

Klik HIER voor de variant (flash) waar je doorheen kunt bladeren. Er is natuurlijk ook weer een PDF versie.

 
 
 

Hoofdtrainer vertrekt einde seizoen

Gepubliceerd: 19 december 2017

Aan het einde van het seizoen 2017 – 2018 gaan RPC en Niels Seuntjens in goed overleg uit elkaar, ondanks de goede en doelpuntrijke resultaten in de eerste seizoenshelft. Niels gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging in zijn trainerscarrière en RPC gaat opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer. We gaan de tweede seizoenshelft gewoon met elkaar door in de hoop dat die sportief net zo goed zal zijn als de eerste seizoenshelft. We bedanken Niels voor de prettige samenwerking en wensen hem in het vervolg van zijn carrière veel succes toe.

 

RPC 1 - Rood Wit 1: 0 - 4 (0 - 4)

Gepubliceerd: 18 december 2017

RPC werd in de laatste wedstrijd voor de winterstop ongenadig van het veld gespeeld door een goed spelend Rood Wit Veldhoven. Als excuus kan worden aangedragen dat er door blessures en andere redenen veel spelers ontbraken bij RPC en dat dit gat vooral werd opgevuld met spelers uit de A1 en de B1, maar dit doet ook wel wat onrecht aan het goede spel dat de gasten in de eerste 45 minuten op de grasmat legden.

Lees meer...
 

Inhoud teamtassen controleren

Gepubliceerd: 12 december 2017

Bericht voor alle leiders:

Zouden jullie allemaal even de aantallen shirts en broeken in de elftaltassen na willen tellen. Wij kunnen ons voorstellen dat, in de overvolle kleedkamers, er wel eens iets in de verkeerde tas verdwijnt.

Indien je teveel of te weinig shirts en/of broekjes hebt dan graag even contact met ons opnemen.

Maria en Elly (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

RPC 1 - sc Irene 1: 5 - 1 (1 - 1)

Gepubliceerd: 06 december 2017

SC Irene begon fel aan de wedswtrijd en kwam binnen een kwartier met 0 – 1 voor door een goal van Gijs vd Bogaerd. Langzaam aan kwam RPC beter in de wedstrijd en scoorde Rik Strijbosch de gelijkmaker voor RPC tegen en zette de 1 – 1 ruststand op het scorebord. Na de rust kwam RPC ontketend uit de kleedkamer en in een kort tijdbestek scoorden de gastheren er vrolijk op los. Eerst zette Tijn van Vlerken de stand op 2 - 1, waarna wederom Rik Strijbosch de 3 – 1 aantekende.

Lees meer...
 

RKVVO 1 - RPC 1: 3 - 0 (1 - 0)

Gepubliceerd: 26 november 2017

Vooraf ontliepen RKVVO en RPC elkaar niet zo heel erg veel op de ranglijst en de winnaar zou aansluiten bij de top van de ranglijst en de verliezer zou zich zelf even in de middenmoot parkeren. Beide ploegen begonnen aanvallend, waarbij aan RPC-kant de topscoorder Rick Wijnen node gemist werd. Toch slaagden de groen – witten voor de rust 2X de paal te geselen. RKVVO daarentegen scoorde 2X, waarvan de eerste nog wel werd afgekeurd wegens buitenspel, maar de tweede poging zorgde wel voor de 1 – 0 ruststand.

Lees meer...
 

De RPC'er van november

Gepubliceerd: 25 november 2017

Er is weer een nieuwe RPC'er uit met deze keer o.a.

  • Het eerste voorwoord door onze nieuwe voorzitter Jan van den Broek
  • Nieuwe leden van Verdienste en een nieuw Erelid
  • Info over Sinterklaas

Klik HIER voor de variant (flash) waar je doorheen kunt bladeren. Er is natuurlijk ook weer een PDF versie.

 
 
 

RPC 1 - FC Eindhoven AV 1: 5 - 4 (1 - 3)

Gepubliceerd: 22 november 2017

Vooraf was er wat commotie en hilariteit bij beide teams omdat de KNVB dit potje had aangeduid als een “risicowedstrijd” en daarom waren er behalve een scheidsrechter, ook twee neutrale grensrechters (assistent scheidsrechter moet je voortaan zeggen) uit verweggiestan aangesteld Eindhoven begon furieus en met goed voetbal werden de groen – witte in de eerste 20 minuten tureluurs gespeeld. Door doelpunten van Leon-Payo en aanvoerder de Haas stond er al vlot een 0 – 2 stand op het scorebord.

Lees meer...
 

sv Marvilde 1 – RPC 1: 0 - 0

Gepubliceerd: 06 november 2017

Waar in de eerste wedstrijden van het seizoen de doelpunten aan weerszijden als rijpe appelen van de boom vielen, is er in de laatste twee wedstrijden ineens een doelpunten droogte ontstaan, zowel in RPC’s voordeel als nadeel. Zonder te veel een spoileralert af te willen geven kan het nu al als algemene kennis worden beschouwd dat de wedstrijd tegen Marvilde, onder de rook van de witte molen van Veldhoven, eveneens in een brilstand eindigde.

Lees meer...
 

sv Blerick 1 – RPC 1: 3 - 5 (1 - 4)

Gepubliceerd: 23 oktober 2017

De aanhef van dit verslag had eigenlijk net zo goed sv Blerick – Rick kunnen zijn, want, zoals bij een goed spoileralert hoort, kunnen we nu al verklappen dat hij zo’n beetje in zijn eentje de gastheren uit Limburg verslagen heeft. Al na 6 minuten schoot Rick Wijnen de 0 – 1 binnen tegen de puntloze gastheren. Een stand die hij in de 11e minuut vanaf de strafschopstip verdubbelde. Daarna volgde ook de 0 – 3 en de 0 – 4 van de voet van deze Eindhovense spits, die zodoende binnen een dik half uur 4X gescoord had.

Lees meer...
 

Correcte pasfoto voor 1 november

Gepubliceerd: 20 oktober 2017

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018. Zorg daarom dat je voor 1 november een correcte spelerspasfoto hebt ingesteld (of door je leider hebt laten instellen) . Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.

 

BESTUURSWISSELINGEN

Gepubliceerd: 18 oktober 2017

Zoals jullie ook al in de laatste RPC-er hebben kunnen lezen, zullen zowel Guus Couwelaers (secretaris) als Jac Rooijmans (voorzitter) tijdens de a.s. ALV aftreden. Hoewel zich voor beide functies al geschikte kandidaten hebben gemeld, worden ook andere geïnteresseerden van harte uitgenodigd hun belangstelling bij de voorzitter kenbaar te maken. Dus niet vergeten de 8ste november ALV! Tot dan.

 

sv Someren 1 – RPC 1: 2 - 1 (1 - 0)

Gepubliceerd: 15 oktober 2017

Onder een warme najaars zon bakten sv Someren en RPC er in de eerste helft niet al te veel van. De thuisploeg had meer balbezit maar dwong bijna niets af en RPC beperkte zich tot het tegen houden van de tegenstander.

Lees meer...
 

De RPC'er van oktober

Gepubliceerd: 10 oktober 2017

Er is weer een nieuwe RPC'er uit met deze keer o.a.

  • Waar spelen voormalig RPC’ers nu?
  • Het wel en wee van het vaandelteam
  • Breaking news van de voorzitter

Klik HIER voor de variant (flash) waar je doorheen kunt bladeren. Er is natuurlijk ook weer een PDF versie.

 
 

GEZOCHT GEZOCHT GEZOCHT!

Gepubliceerd: 09 oktober 2017

MET SPOED ZOEKT RIKY IEMAND DIE ZATERDAGS DE DIENST IN DE KANTINE KAN OVERNEMEN VAN 14.00 UUR TOT 19.00 UUR.

GRAAG EEN BELLETJE NAAR RIKY ........

06-51 38 60 43 OF 040-211 96 59

 

RPC 1 – EFC 1: 4 - 3 (2 - 2)

Gepubliceerd: 09 oktober 2017

EFC kwam als koploper naar de Aalsterweg, maar RPC liet zien dat ze ook niet voor spek-en-bonen mee wilden doen. Nadat Rik Strijbosch eerst nog een riante kans op 1 – 0 miste, scoorde hij even later die openingsgoal wel. Kort daarna, binnen een dik kwartier, scoorde Rick Wijnen vanaf de penaltystip ook al de 2 – 0 en gingen de groen- witten er eens goed voor zitten.

Lees meer...
 

NWC 1 – RPC 1: 2 - 0 (1 - 0)

Gepubliceerd: 24 september 2017

Na een matige oefencampagne en bekerserie kon bij de uitwedstrijd in Asten, tegen NWC, het seizoen op een zonnige herfstdag echt beginnen. RPC miste een aantal spelers door blessures, buitenlandse stages en vakanties en dus keerde Lukas Erens op zijn 40e okselfit terug in het elftal, hij kreeg daarmee ook meteen de aanvoerdersband om, aangezien de vaste aanvoerder Joris vd Steen geblesseerd aan de kant begon.

Lees meer...
 

RPC Oktoberfest

Gepubliceerd: 20 september 2017

Wir sind Wunderbar! Das Bierfest.

20 Oktober 2017 können Sie ein großes spektakel erleben in unsere Bierstübe von RPC. Genießen Sie von große pullen Bier, pretzels, bratwursten und legendärische artiesten. Komm. Schuifen Sie aan auf unsere länge Tische und erleeb wie ein Bierfest moest sein. Es wird Wunderbar.

Lees meer...
 

Pagina 1 van 10